tiistai 23. huhtikuuta 2013

Radikaalin vieraanvaraisuuden ilta - Tervetuloa!

SKY järjestää Lähetysjuhlien yhteydessä 7.6. Alppilan kirkolla (Kotkankatu 2) rasismiaiheisen tapahtumaillan. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Lähetysjuhlien ja Helsingin seurakuntayhtymän kanssa.

Tervetuloa Lähetysjuhlien Alppilafoorumiin etsimään keinoja rasismin vastustamiseksi itsessä ja toisissa!

15.00 Lottovoitto lunastettu?
Paneelikeskustelu arjen rasismista ja muukalaispelon syistä. Keskustelijoina toimittaja Wali Hashi, kaupunginvaltuutettu Fatbardhe Hetemaj, monikulttuurisuustyöntekijä Anu Mylläri, kahden monikulttuurisen lapsen äiti Maarit Samateh ja Suomen Lähetysseuran kasvatussihteeri Anneli Hukari.

16.45 Radikaali vieraanvaraisuus
Miten kristinuskon oppi tukee suvaitsevaisuutta? Miten lähetystyö ja uskontodialogi suhteutuvat toisiinsa monikulttuurisessa Suomessa? Miten puutumme islam-fobiaan? Teatteri Kumbe Suomen Lähetysseurasta osallistuu ja osallistaa tarinateatterin keinoin.


19.00 Salvadorilainen kansanmessu
El Salvadorin sisällissodan keskellä syntynyt messu muistuttaa oikeudenmukaisuudesta iloisin ja rytmikkäin sävelin. Saarna Kai Sadinmaa, liturgina Henri Järvinen.

21.00 Matti Johannes Koivun konsertti
Matti Johannes Koivu on noussut kuin varkain laulaja-lauluntekijöidemme eturiviin. Konserttiin on vapaa pääsy.

Väliajoilla kahvi- tai ruokatarjoilu. Hartaudet Taizén tyyliin Alppilan kirkossa klo 14.30, 18.00 ja 22.00.

Perjantain ohjelman toteuttaa Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto. SKY on kristillinen opiskelijajärjestö, jonka tärkeimpiä arvoja ovat moninaisuus, dialogisuus ja radikaali rakkaus.

Lisätietoja Marjo Salmela: paasihteeri(a)sky-fks.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti